JBCS



6:04, ter jul 16








Autores: A partir do fascículo 39/9 a revista Química Nova adotou a licença CC-BY. Mais informações a respeito dessa licença podem ser obtidas aqui.

Artigos


Development and validation of a method for the analysis of Ochratoxin A in roasted coffee by liquid chromatography/ electrospray-mass spectrometry in Tandem (LC/ESI-MS/MS)
Development and validation of a method for the analysis of Ochratoxin A in roasted coffee by liquid chromatography/ electrospray-mass spectrometry in Tandem (LC/ESI-MS/MS)

Raquel D. C. C. Bandeira, Thais M. Uekane, Carolina P. da Cunha, Luths R. O. Geaquinto, Valnei S. Cunha, Janaina M. R. Caixeiro, Ronoel L. O. Godoy e Marcus H. C. de la Cruz

Conteúdo não disponível

On-line version ISSN 1678-7064 Printed version ISSN 0100-4042
Química Nova
Publicações da Sociedade Brasileira de Química
Caixa Postal: 26037 05513-970 São Paulo - SP
Tel/Fax: +55.11.3032.2299/+55.11.3814.3602
Free access

GN1